PADI Divemaster ja seikkailuopas -harjoittelija, Teneriffa

Jos olet intohimoinen sukeltaja ja haaveilet työskentelystä sukeltamisen parissa, tässä on todellinen mahdollisuus tehdä unelmistasi totta! Xwanderin harjoitteluohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kouluttautua Divemasteriksi ja tulla virkistyssukelluksen ammattilaiseksi. Divemaster-ohjelman suorittamisen jälkeen sinulla on mahdollisuus liittyä kokopäiväisesti Xwanderin sukellustiimiin ja työskennellä aurinkoisella Teneriffalla osana kasvavaa kansainvälistä yritystä mukavien kollegojen kanssa.

Mitä tulet oppimaan

Suoritat harjoittelun kokeneiden sukellusoppaidemme rinnalla ja tulet toimimaan osana tiimiä ensimmäisestä päivästä lähtien. Harjoitteluohjelmaan kuuluu mm. seuraavat: briiffaukset sukelluskohteista, allassukellukset, sukellusretkien suunnittelu, sukelluspullojen täyttö, Discover Scuba Diving –ohjelman opastus, uusien laitteiden testaus, tuotearvioiden tekeminen, sukellusretkien myynti sekä muun yrityksemme järjestämän toiminnan ohjaus.

Opetamme sinulle kaiken tarvittavan ammattimaisesta sukellustoiminnasta, mikä tarkoittaa monien erilaisten taitojen hankkimista sekä veden alla että sen pinnalla. Koulutamme sinut ammattitaitoiseksi sukeltajaksi ja perehdytämme sinut sukellusliiketoimintaan. Lisäksi opit järjestämään itsenäisesti sukellusretkiä ja erilaisia aktiviteetteja.

Ohjelman myötä sinulle aukeaa yhä laajempi mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn, samalla kun voit luottaa siihen että tiimisi tukee sinua koko ajan. Ennen kaikkea tulet työskentelemään miellyttävässä ympäristössä mahtavien työkaverien kanssa. Työssäsi ei koskaan ole kahta samanlaista päivää, vaan kohtaat aina uusia haasteita ja opit koko ajan jotain uutta.

Ohjelma on fantastinen ja palkitseva kokemus, mutta samalla se vaatii myös kovaa työtä, itsekuria ja omistautumista.

Ota osaa muihin aktiviteetteihin

Yksi Xwanderin kanssa työskentelyn eduista on, että järjestämme todella monipuolista toimintaa eri puolilla Teneriffaa. Aikaisemmasta kokemuksistasi ja mieltymyksistäsi riippuen, voit auttaa oppaitamme myös muissa aktiviteeteissa, kuten vaellusretket, maastopyöräily, polkujuoksu, surffaus tai kalliokiipeily.

Testaa uusin laitteisto ja kuvaa tuotevideoita

Teemme läheistä yhteistyötä kumppanimme, sukelluslaitteita myyvän verkkokauppa Divestockin kanssa, mikä tarkoittaa, että meillä on jatkuvasti käytössämme erinomaiset sukellusvarusteet. Osana rooliasi tulee myös olemaan sukelluslaitteiden testaus ja arviointi sekä tuotevideoiden kuvauksiin osallistuminen.

Eikä siinä vielä kaikki…

Järjestämme myös sukellusmatkoja muihin maihin, jolloin tulet osallistumaan niiden suunnitteluun ja markkinointiin, ja saatat jopa lähteä mukaan matkan vetäjänä. Viimeisin matkamme oli liveaboard reissu Malediiveille ja tulevaisuudeksi meillä on jo suunnitteilla paljon muuta jännittävää!

Hakijoilta toivomme

Kielitaito: Hyvä englannin kielen taito on välttämätön. Suomi olisi hyvä olla hallussa, ruotsi, saksa ja espanja luetaan myös eduiksi.

Kokemus: Aiempi kokemus vaelluksen, surffauksen, varjoliidon, kiipeilyn, maastopyöräilyn, polkujuoksun tms. kanssa työskentelystä luetaan eduksi (yrityksemme järjestää myös näitä aktiviteetteja), samoin kuin asiakaspalvelukokemus tai matkailun parissa työskentely. Aiemmasta työkokemuksesta matkaoppaana on myös hyötyä.

Kesto: 3-6 kuukautta riippuen aiemmasta kokemuksesta. Minimiajanjakso on 3 kuukautta.

Muuta: Hakijalta odotetaan aktiivista elämäntapaa ja ulospäin suuntautunutta persoonallisuutta.

Työaika: Klo 7:00-15:00, 5 päivää viikossa.

Edut

 • Ilmainen majoitus harjoittelun aikana
 • Ilmaiset sukellusvarusteet harjoittelun aikana
 • Ilmainen oppimateriaali ja kaikki kurssimaksut maksettu puolestasi
 • Koulutus kokeneiden sukellusoppaiden johdolla
 • Saat opetella surffausta, kiipeilyä jne. ja saat mahdollisuuden osallistua moniin muihin aktiviteetteihimme
 • Voit hankkia koulutuksen DSD-johtajaksi
 • Divemaster koulutuksen suoritettuasi saat mahdollisuuden kokopäiväiseen työhön sukellustiimissämme
 • Mahdollisuus IDC-kurssin suorittamiseen yhdessä kumppanijärjestömme kanssa
 • Työskentely kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa erinomaiset kasvumahdollisuudet
 • Mahtavat työkaverit ja kiva työympäristö

Miksi suorittaa Divemaster-koulutus Teneriffalla?

 • Monet parhaista sukelluskohteista Euroopassa
 • Lämmin ja kirkas vesi ympäri vuoden
 • Mahtava sää ympäri vuoden yhdistettynä erinomaiseen elämänlaatuun

Kiinnostuitko? Tarvitsetko lisätietoa? Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: info@xwander.com. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian.