Vaellusviikko Teneriffalla

0

Vaellusta ikuisen kevään saarella

  • Tutustu Teneriffan hämmästyttäviin maisemiin seikkailuntäyteisen vaellusviikon aikana
  • Käy elävällä tulivuorella, vieraile kuvankauniissa pikkukylissä ja patikoi kiemurtelevilla vuoristo- ja metsäpoluilla
  • Maistele herkullisia kanarialaisia ruokia ja kokeile paikallisia viinejä - Patikoinnin jälkeiset lounas ja virvokkeet sisältyvät hintaan
  • Majoitu mukavasti 4-tähden hotellissa
  • Nauti yksilöllisestä palvelusta omalla kielelläsi

Vaellusviikko tarjoaa mahdollisuuden nauttia Teneriffan upeista maisemista ja luonnon syleilystä patikoinnin merkeissä. Vaellusreittejä saarella on todella monipuolisesti. Kulje läpi rehevien metsien, trooppisten laaksojen ja yli dramaattisten laavakenttien. Tutustu upeisiin vuoristomaisemiin, vieraile viehättävissä pikkukylissä ja nauti kanarialaisen keittiön tarjoamista kulinaristisista elämyksistä.

Retkiä johtavat Xwanderin erinomaiset vaellusoppaat, jotka tuntevat saaren vaelluspolut kuin omat taskunsa, pitäen huolen siitä, että matka on ikimuistoinen kokemus. Saat oppailtasi runsaasti tietoa Teneriffan kauniista ja monipuolisesta luonnosta, saaren historiasta sekä sitä ajan saatossa asuttaneista ihmisistä.

Vaellukset toteutetaan päiväretkinä, joihin sisältyy nouto hotellilta ja paluukuljetukset takaisin hotellille. Aloitamme retket noin klo 9.00 aamulla ja palaamme takaisin klo 16.00 mennessä, joten sinulle jää aikaa rentoutua Teneriffan hiekkarannoilla ja nauttia illallista hotellissa.
Vaellusviikko sopii kaikille, joilla on kohtuullinen kunto, joka nauttii kävelystä ja haluaa uppoutua Teneriffan kauniiseen luontoon.

Seikkailut pienissä ryhmissä

Kaikki vaellusviikot järjestetään pienissä ryhmissä, joita johtaa omat fantastiset seikkailuoppaamme. Jokaisella vaelluksella on mukana vähintään kaksi kokenutta opasta, mikä mahdollistaa sopivan kävelyvauhdin kaikille osallistujille. Oppaat ottavat viikon aikana paljon kuvia ja luovat jaetun valokuva-albumin, josta voit helposti ladata itsellesi kuvia muistoksi unohtumattomasta viikosta.

Seikkailuviikon ohjelma

Maanantai

Teide Vuorivaellus

Nouse kaapelihissillä Teidelle ja nauti upeista panoraamanäkymistä. Tutustu sitten kuunomaisiin maisemiin Teiden kansallispuiston Roques de Garcian polulla. Sisältää piknik lounaan.

Tiistai

Masca

Tällä vaelluksella pääset tutustumaan Santiago de Teiden vanhaan kaupunkiin ja sitä ympäröiviin viinitarhoihin ja kuvankauniiseen Mascan vuoristokylään. Lounas ja juomat sisältyvät hintaan.

Keskiviikko

Anaga

Nauti raikkaasta ilmasta ikivanhan laurisilvametsän mutkittelevilla poluilla, mitkä johdattavat Chinamadan kylään, missä voit nähdä perinteisiä vuoren rinteeseen rakennettuja luola-asuntoja. Lounas ja juomat sisältyy hintaan.

Torstai

Los Gigantes- kalliot

Nauti upeista näkymistä upeille kallioille tällä kätketyllä vaellusreitillä, jolla vieraillaan harvakseltaan. Sisältää piknik lounaan.

Perjantai

Viini & Vaellus

Vaella läpi ikivihreän laakerimetsän ja tutustu 1500-luvulta peräisin oleviin luoliin, jonka jälkeen tutustut paikallisen viininvalmistuksen saloihin historiallisella viinitilalla. Lounas viinin kanssa sisältyy hintaan.

Majoitus

Ensiluokkainen majoitus 4 tähden hotellissa sisältyy kaikkiin vaellusviikko-paketteihin.

Hotel Eden

Hotelli Parque Vacacional Eden sijaitsee Pohjois-Teneriffalla rauhallisella rinteellä, joka tarjoaa loistavat panoraamanäkymät yli Puerto de La Cruzin rannikkokaupungin. Hotelli tarjoaa valoisia ja tilavia studioita ja huoneistoja, joiden mukavuuksiin kuuluu moderni sisustus, satelliitti-TV ja oma minikeittiö.

Puerto Cruzin kaupunki ja ranta sijaitsevat vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaihtoehtoisesti voit myös hypätä hotellin ilmaisen pikkubussin kyytiin. Hotellia ympäröi tilava, hyvin hoidettu subtrooppinen puutarha, jossa voi harrastaa tennistä, minigolfia, pingistä, petankkia ja monia muita aktiviteetteja.

Ruokailumahdollisuuksiin kuuluu buffet-ravintola, jonka yhteydessä on baari, sekä kahvila, missä tarjoillaan virvoitusjuomia, cocktaileja ja välipaloja. Muihin palveluihin kuuluu yhteinen tv-huone, kattoterassi, lasten leikkialue ja kolme ulkouima-allasta sekä erillinen lastenallas.

Varaa seikkailusi tänään

Matkustatteko porukalla tai lasten kanssa? Anna meidän luoda juuri teille suunniteltu, ainutlaatuinen seikkailuviikko! Ota yhteyttä nyt keskustellaksesi toiveistasi.

Kun varaus on tehty, Vaellusviikkosi on taattu, vaikka varaus olisi vain yhdelle henkilölle.