Polkujuoksu seikkailuviikko

Suunnittele seikkailuviikkosi

Lisää myös lennot

24/11 - 01/12/19
9 paikkaa jäljellä

Vastaamme Seikkailuviikkoa koskeviin kyselyihin noin tunnin sisällä (asiakaspalvelun aukioloajat 7-17 GMT)

Polkujuoksu seikkailuviikko

Koe unohtumaton viikko juostessasi Teneriffan henkeäsalpaavissa maisemissa. Jos haluat saada liikuntaa samalla, kun nautit saaren ainutlaatuisesta kauneudesta, on polkujuoksu täydellinen vaihtoehto sinulle. Olemme hoitaneet kaikki järjestelyt, mukaan lukien majoituksen, joten sinun ei tarvitse kuin pakata laukut ja lähteä matkaan! Miksi et liittyisi ystävällisten oppaidemme seuraan pirteälle lenkille pitkin Teneriffan ihastuttavia juoksupolkuja.

Xwanderin Polkujuoksuviikko on tarkoitettu sekä aloittelijoille että aktiivisille juoksijoille aina guruihin asti. Jaamme ryhmät juoksijoiden kokemuksen, tarpeiden ja toiveiden mukaan, ja juoksujoukkue koostuu neljästä polkujuoksuoppaasta + logistiikkaryhmästä, jotta voimme tarjota yksilöllistä palvelua kaikille eri tasoisille juoksijoille.

Aikataulu:

Saapuminen hotellille, tervetuliaiset ja tulevan viikon esittely.

Päivä 1 – Teide

Polkujuoksu Teiden kansallispuistossa on unohtumaton kokemus. Sadoista kummallisista kivijärkäleistä koostuva tuliperäinen maisema on niin ainutlaatuinen, että voisi melkein ajatella juoksevansa kuun pinnalla.

Päivä 2 – Chinyero

Viimeisimmän tulivuorenpurkauksen lähistöllä juostessasi koet saaren vaihtelevan luonnon, ruhtinaalliset mantelipuut ja viiniviljelmät, sekä ihmeellisen mustan laavahiekan.

Iltapäivä

Toiminnallisen harjoittelun tunti juoksijoille rannalla.

Päivä 3 – Anaga

Lumoudu taianomaisen Anagan kauneudesta matkatessasi pitkin muinaisia polkuja, joita ympäröivät vehreät laurisilva-puut. Geologisesti rikas alue tarjoaa luonnollisesti vaihtelevaa maastoa, toimien samalla monen eläinlajin, kuten matelijoiden ja lintujen, elinympäristönä.

Päivä 4 – Adeje

Juostessasi Adejen auringossa aukeavat silmiä hivelevät näkymät saaren eteläiselle puolelle.

Päivä 5 – Aguagarcia

09.00-11.00 Cross training-tunti rannalla.

Aguagarciassa pääset nauttimaan saaren puhtaasta ja raikkaasta ulkoilmasta samalla, kun juokset pitkin saaren jylhiä metsäpolkuja.

Päivä 6 – Masca/Teno

Juostessasi pääset nauttimaan yhdestä saaren upeimmasta alueesta. Tenon korkeat vuoret ja syvät rotkot salpaavat henkesi.

Sisältää:

  • Kaikki kuljetukset
  • Oppaat
  • Naposteltavat & virvokkeet
  • 6 x polkujuoksu retkeä Teneriffan upeissa maisemissa
  • Aamupalat ja illalliset
  • Kuntosali
  • 7 yötä neljän tähden Taoro Garden hotellissa Puerto de la Cruzissa

Hinta: 991€

Majoitus

Ensiluokkainen majoitus kuuluu jokaisen Seikkailuviikon hintaan. Pakettiin kuuluva hotelli soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheille ja ryhmille.

Taoro Garden Hotel

Teneriffan rannalla Puerto de la Cruzin rannikkokaupungissa sijaitseva Taoro Garden -hotelli sijaitsee kauniin Taoro-puiston vieressä. Kaunista 100 000 neliön puutarhaa koristaa useat suihkulähteet ja hotellista avautuu henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Puerto de la Cruzin kaupunkiin.

Tämä hiljattain täysin remontoitu 4 tähden hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Puerto de la Cruzista, viehättävästä kaupungista, jossa voit kokea Kanariansaarten ilmapiirin nauttien samalla paikallisista gastronomisista elämyksistä. Läheisellä merenrantapromenadilla on laaja valikoima kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja, joten ruokailumahdollisuuksista ei ole pulaa.

Hotellia ympäröivät kauniit subtrooppiset puutarhat sekä upeat näkymät Teide-vuorelle. Kaikissa 182 tilavassa huoneessa on parveke tai terassi, kun taas uima-allasalue, joka käsittää lämmitetyn altaan ja erillisen lastenaltaan, on loistava paikka nauttia Teneriffan erinomaisesta ilmastosta.

Trail Running Week Gallery
Taoro Garden Hotel