Miksi Teneriffa on täydellinen kohde joogalomalle


Loma on mainiota aikaa rentoutua ja ladata akkuja, ja mikäs sen parempi tapa rentoutua kuin joogan tai meditaation avulla. Mikäli suunnittelet seuraavaa joogalomaasi, tässä muutama hyvä syy, miksi Teneriffa on sille erinomainen kohde:

Täydellinen ilmasto

Teneriffa on Kanariansaarten suurin saari, joka sijaitsee Atlantin valtameren kristallinkirkkailla vesillä, Afrikan länsirannikolla. Lämpimän, subtrooppisen ilmaston ansiosta aurinkoinen Teneriffa tunnetaan myös ikuisen kevään saarena. Teneriffan etelä- ja pohjoisosien välillä sijaitsee Espanjan korkein vuori Teide, mikä vaikuttaa myös saaren ilmastoon. Etelässä vallitsee kuiva ja aurinkoinen ilmasto, kun taas saaren kostea pohjoispuoli on viileämpi ja ihanan vihreä. Ilman lämpötila vaihtelee suhteellisen vähän vuodenaikojen välillä. Talvella keskimääräinen päivälämpötila on noin 17 astetta, kun taas kesät ovat miellyttävän lämpimiä, mutta eivät liian kuumia, lämpömittarin näyttäessä noin 24 astetta. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa joogamaton kaikkialle ja nauttia joogasta ulkoilmassa ympäri vuoden! Meren keskilämpötila vaihtelee 19 asteesta 23 asteeseen, joten voit aina pulahtaa myös virkistävälle uinnille Atlantin valtamereen.

Nauti joogasta ulkoilmassa ympäri vuoden

Voit nauttia luonnosta kaikilla aisteillasi

Saari on niin pienikokoinen, että voit ajaa autolla sen kokonaan ympäri noin kolmessa tunnissa. Ja silti Teneriffa tarjoaa lomailijoille kaiken mahdollisen: ympärivuotista auringonpaistetta, palmupuiden koristamia hiekkarantoja; vehreitä metsiä; laaksoja, joissa ihmiset edelleen asuvat vuorenrinteisiin rakennetuissa luola-asunnoissa; tuliperäisiä maisemia sekä dramaattisia vuorenhuippuja. Teneriffalla voit nauttia koskemattomasta luonnosta ja raikkaasta, puhtaasta ilmasta. Voit tuntea yhteyden luontoon harrastamalla joogaa hiekkarannoilla, meditoimalla vuoristossa tai kävelyretkillä metsässä tutkimassa ympäristöä.

Digitaalinen detox

Teneriffalta löydät kaikki mukavuudet ja palvelut, joita voit lomaltasi toivoa. Halutessasi voit myös irrottautua täydellisesti arjesta ja keskittyä nautiskelemaan luonnon rauhasta. Syvällä erämaassa ilman mobiilisignaalia voit olla täysin erossa digitaalisista häiriötekijöistä. Täällä voit meditoida ja harjoittaa joogaa kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa – ja löytää uudelleen yhteyden itseesi sekä ympäröivään luontoon.

Aurinko

Varsinkin saaren eteläosassa on mahdollista nauttia auringonpaisteesta ympäri vuoden. Lataa akkujasi sen energialla ja tee aurinkotervehdyksesi yhdessä nousevan auringon kanssa. Löydä täydellinen paikka rannalla tai vuoren huipulla – ja nauti henkeäsalpaavista auringonnousuista. Saaren eteläosa taas on täydellinen paikka harjoittaa auringonlaskujoogaa samalla meren lempeitä aaltoja kuunnellen.

Kuuntele aaltoja ja nauti rauhallisesta auringonlaskujoogasta

Muut virkistävät aktiviteetit

Ei ole vaaraa, että aika joogatuntien välissä kävisi liian pitkäksi. Teneriffa tarjoaa Kanariansaarten parhaat ulkoilumahdollisuudet, joten voit helposti yhdistellä joogalomaasi erilaisia aktiviteetteja, kuten patikointia, kalliokiipeilyä, maastopyöräilyä, sukellusta tai surffaamista jne. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Sopii kaikentasoisille

Olitpa sitten uusi tai kokenut harrastaja tai jotain siltä väliltä, löytyy Teneriffalta varmasti sinulle sopivat joogatunnit.

Sinun ei tarvitse edes pakata joogamattoa. Esimerkiksi Xwanderin Wellness Week -paketti tarjoaa yhdistelmän joogaa ja meditaatiota sekä muita hyvinvointia lisääviä aktiviteetteja, joihin kuuluu ammattimainen ohjaus sekä kaikki varusteet. Tunnit pidetään pienissä ryhmissä, mikä mahdollistaa tarpeitasi vastaavan yksilöllisen opetuksen, olitpa minkä tasoinen joogaaja tahansa.

Joten kun suunnittelet seuraavaa lomaa, miksi et tulisi nauttimaan joogan positiivisista värähdyksistä ja puhdistavasta energiasta kauniilla Teneriffalla!


No Comments

Leave a Reply: