HomeBlog

Xwander Revontulileiri

Revontulien metsästystä ja riippumatto-retkeilyä

Tule mukaan jännittävälle yölliselle seikkailulle – nuku yö ulkona ainutlaatuisissa riippumattoteltoissamme, Pohjoisen taivaan alla.
Pilvettömällä säällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet päästä nauttimaan revontulista, eikä telttailu voisi tästä enää parantua!

Käytämme parhaita markkinoilla olevia riippumatto-telttoja – Haven Hammocks yksinnukkujille, Tentsilen puumajoitteissa kaksin tai jopa lasten kanssa! Nukut irti maasta, ja pysyt näin lämpimänä, ja ennen kaikkea nukut mukavassa asennossa koko yön!
Pukeudu siis lämpimästi, sujahda huippulämpimään makuupussiimme ja olet valmis ihailemaan yötaivasta!

Noudamme sinut Rovaniemeltä ja ajamme kaupungin ulkopuolelle, kauaksi valosaasteesta. Kävelemme lyhyen matkan kodallemme, jossa nautimme illallisen avotulen äärellä. Illalla kerromme kaiken mitä tiedämme revontulista ja halutessasi opastamme sinua revontulien valokuvauksessa. Sitten onkin aika käydä makuulle mukavasti omaan puumajoitteeseesi ja kääntää katseet kohti Pohjoista taivasta. Jos onni käy, saat ihailla revontulia yötaivaalla puumajoitteestasi käsin.  Jos kylmä yllättää, voimme sytyttää tulet lähellä olevassa laavussa/kodassa. Tätä kokemusta et unohda!

Varhain aamulla nautimme aamiaisen kodassa, jonka jälkeen lähdemme takaisin Rovaniemelle. Toivottavasti sinua onnisti ja sait nauttia upeasta valoshowsta yön aikana!

Hinta:
199€/henkilö

Saatavilla:
Maanantaista Launtaihin , Syyskuu – Maaliskuu ennakkovarauksella (Rovaniemellä).

 

Aikataulu

Illalla:
20:00 Nouto Rovaniemen keskustasta Sokos Hotel Vaakunan edestä*
20:20 Kävely kodalle ja Illallinen avotulella

* Vaihtoehtoinen noutopaikka pyynnöstä, kysythän etukäteen.

Aamulla:

Noin klo 07:00 Aamiainen & paluu Rovaniemelle

Hinta: 199€/henkilö

Hinta sisältää: Kuljetukset, illallisen ja aamiaisen, Haven Hammock-teltan / Tentsile puumajoitteen sekä muiden varusteiden käytön (ilmapatja, lämmin talvimakuupussi, tyyny), oppaan koko retken ajaksi, valokuvat muistoksi retkestä.

Lisätietoja:

  • Emme toteuta retkeä huonolla säällä, tai mikäli pakkasta on yli 15 astetta.
  • Meillä on aina pienet ryhmät, maksimissaan 6 osallistujaa. Suuremmalle ryhmälle varatessasi, otathan yhteyttä niin annamme tarjouksen!
  • Aktiviteetti on pääsääntöisesti tarjolla maanantaista lauantaihin. Seuraamme revontuli- ja sääennustetta, ja valitsemme parhaat mahdolliset päivät aktiviteetin toteuttamiseen viikoittain. Ilmoitathan varatessasi, milloin olet Rovaniemellä.
  • Otathan mukaan lämpimiä vaatteita, mukaanlukien lämpimän pipon ja käsineet/rukkaset. Suosittelemme kerrospukeutumista!
  • Mitä jos minulle tulee kylmä? Koska nukut irti maasta, ja käytämme lämpimiä talvimakuupusseja, pysyt helpommin lämpimänä.
    Jos kuitenkin palelet yön aikana, yksityinen kotamme on käytettävissäsi, ja voimme pitää tulet kodassa yöllä jotta pääset lämmittelemään.
  • Leiripaikalta löytyy myös ulkokäymälä.

Send us your booking enquiry

Or call us at +358 50 373 2122

Partnering With

Adventure Center Lapland
+358 50 373 2122
info@xwander.fi
Xwander Nordic © 2021. All rights reserved.