HomeBlogXwander Shop

Talvinen Hyvän Olon Viikonloppu Rovaniemellä

Hyvän olon harjoituksia, luonnonrauhaa ja ripaus luksusta

Vietä pitkä viikonloppu kauniin luonnon keskellä, nauti jooga- ja mindfulness harjoituksista sekä talviaktiviteeteista koskemattomassa luonnossa. Tämä hyvinvointiloma tarjoaa ihanan irtioton arjesta, ja ripauksen lappilaista luksusta.

Talvinen hyvinvointiviikonloppu Rovaniemellä tarjoaa rentouttavia ja energisoivia aktiviteetteja upean arktisen luonnon keskellä. Nauti joogaharjoituksista kauniissa hirsirakennuksessa, rentoudu saunassa, lähde lumikenkäilemään hiljaiseen metsään ja uppoudu Mindfulness -harjoituksiin kauniin luonnon ympäröimänä, ja avotulen äärellä. Käännä katseet Pohjoiselle taivaalle, ja ehkäpä pääset nauttimaan revontulista yötaivaalle. Majoituksena on Happy Fox, joka sijaitsee noin 15km päässä Rovaniemeltä luonnonkauniissa ympäristössä Ounasjoen rannalla vaaramaisemissa. Tämä yksityinen upea täyden palvelun hirsihuvila luonnon helmassa on täydellinen paikka rentouttavaan irtiottoon arjesta.
Yksityinen majoitus ryhmälle tarjoaa luonnonrauhaa, hiljaisuutta ja aitoa lappilaista luksusta. Takaamme pienet ryhmät – tämän viikonlopun maksimiosallistujamäärä on 8 henkilöä ja majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa Villa Happy Foxissa.

Hinta: 699€/henkilö
Saatavilla: Ei saatavilla tällä hetkellä

Sisältää: 

  • Majoituksen upeassa Villa Happy Foxissa 2 hengen huoneessa
  • Kaikki mainitut aktiviteetit ja kaksi lounasta aktiviteettien aikana (la & su)
  • Illallinen joka ilta, viimeisenä iltana kolmen ruokalajin illallinen
  • Kuljetukset Rovaniemen ja majoituksen välillä
  • Joogamaton käytön (voit halutessasi ottaa mukaan maton)

Haluatko varata viikonlopun omalle ryhmälle? Kysythän tarjousta! Räätälöimme myös mielellämme teille sopivan paketin.

Lisämaksusta:

Aamiainen 10€/henkilö/päivä*

* kun koko huone ottaa aamiaisen

Ruuat ovat huolella ja rakkaudella valmistettua herkullista kotiruokaa Happy Foxilla. Huoneissa on jääkaapit ja keittomahdollisuus.

Ohjaaja Sini 

Joogaopettajana ja oppaana matkalla on Rovaniemellä asuva hathajoogaopettaja, Personal Trainer ja liikunta-alan moniosaaja Sini. Sinillä on erittäin laaja osaaminen ja pitkä kokemus liikunta-alalta sekä Suomesta että ulkomailta. Opetuksessaan Sini painottaa kehon ja mielen kuuntelua harjoituksissa etenemisessä, ja kannustaa jokaista löytämään oman tavan lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoituksissa edetään turvallisesti mutta määrätietoisesti, jokaisen lähtötaso ja yksilöllisyys huomioon ottaen.


Happy Fox Kristina & Mika 

Kristinalle metsä on toinen koti. Lapsesta asti pitkillä metsäsamoiluilla yrtit, kasvit ja muut luonnon antimet ovat tulleet hyvinkin tutuiksi. Kristinaa on kiinnostunut iänaikaisista pohjoisen tarinoista ja mytologiasta joista hän mielellään kertoo tarinoita. Rakastan metsää kesäsateen jälkeen. Kaikkia vihreän eri sävyjä, metsän puhdasta ja raikasta tuoksua – Mama Fox –

Mika on syntyperäinen Lappilainen Ounasjokivarresta ja tuntee hyvin alueen luonnon ja Ounasjoen mahdin. Mikalle luonto on aina ollut paikka jonne voi mennä rauhoittumaan tai hakemaan voimaa tulevan varalle. Pohjoinen luonto on voimakas, puhdas, villi ja täynnä kauneutta. Meillä on neljä ainutlaatuista vuodenaikaa, joilla jokaisella on omat erityispiirteensä. Pidän kaikista vuodenajoista täällä pohjoisessa – Papa Fox –

Päivä 1 - Perjantai

Iltaharjoitus ja tervetuloillallinen

Tarjoamme kuljetuksen Rovaniemeltä majoitukselle. Nautimme ryhmän kanssa yhdessä illallisen, ja ennen nukkumaanmenoa teemme rentouttavan harjoituksen.
Read MoreBook Now

Päivä 2 - Lauantai

Joogaa, Lumikenkäilyä ja sauna

Aamuharjoituksen jälkeen lähdemme lumikenkäilyretkelle metsään. Iltapäivällä on aikaa rentoutumiselle tai vierailulle Rovaniemellä. Illalla nautimme hirsisaunan löylyistä.

Päivä 3 - Sunnuntai

Mindfulness Workshop, ulkoilua ja yhteinen illallinen

Aamiaisen jälkeen aloitamme päivän Hyvinvointi Workshopilla, jonka aikana keskustelemme muun muassa Mindfulness - menetelmästä ja sen hyödyistä, ja teemme erilaisia meditaatioharjoituksia. Illalla nautimme yhteisen viikonlopun päätteeksi kolmen ruokalajin herkullisen illallisen.

Päivä 4 - Maanantai

Aika lähteä kotiin

Viimeisenä aamuna aloitamme jälleen päivän aamuharjoituksella. Aamiaisen jälkeen on aika palata takaisin Rovaniemelle, rentoutuneena ja akut latautuneina! :)

Send us your booking enquiry

Or call us at +358 10 200 7633

Partnering With

Adventure Center Lapland
Ivalontie 12
99800 Ivalo
+358 10 200 7633
nordic@xwander.com
Xwander Nordic © 2021. All rights reserved.