HomeBlog

Hyvän Olon Ilta

Kehon ja mielen huoltoa & pehmeitä löylyjä

Hyvän olon ilta on rentoutumista, joogaa, hyvää oloa ja hirsisaunan pehmeitä löylyjä, upean arktisen luonnon keskellä. Nauti jooga- ja mindfulness harjoituksista kauniissa hirsirakennuksessa ja rentoudu saunassa. Illan kruunaa kotitekoinen herkullinen illallinen. Ennen kotiinlähtöä, käännä vielä katse Pohjoiselle taivaalle, ja ehkäpä näet revontulien loisteen iltataivaalla. Hyvän olon illan pidämme Happy Foxilla, joka sijaitsee noin 15km päässä Rovaniemeltä luonnonkauniissa ympäristössä Ounasjoen rannalla vaaramaisemissa. Tämä yksityinen upea hirsihuvila luonnonhelmassa on täydellinen paikka rentouttavaan irtiottoon arjesta. Pieni ryhmäkoko, (max 8 henkilöä) takaa parhaan mahdollisen kokemuksen.

Saatavilla keskiviikkoisin, marraskuusta maaliskuun loppuun.
Min osallistujamäärä 4 henkilöä, maksimi 8.

Onko sinulla oma ryhmä? Kysythän tarjousta! Ohjelma saatavilla pyynnöstä myös muina ajankohtina.

Ohjelma:

15:30 Nouto Rovaniemeltä, Sokos Hotel Vaakunan edestä *
15:45-16:00 Saavumme Happy Foxille
16:00-17:15 Kehon- ja mielen hyvinvointiharjoitus.
Mindfulness harjoituksessa harjoitetaan tietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja laskeudutaan lempeästi rentouttavaan iltaan. Rentouttava Joogaharjoitus sopii kaikille, eikä vaadi aiempaa joogataustaa. Joogaharjoitus on kehoa lempeästi vahvistava ja venyttävä, ja hermostoa rauhoittava. Harjoituksen päätämme loppurentoutukseen.
17:30 Sauna & saunan jälkeen illallinen
19:30-20:00 Paluu Rovaniemelle

* Vaihtoehtoinen noutopaikka pyynnöstä, kysythän etukäteen.

Hinta: 159€ / henkilö

Saatavilla:
Keskiviikkoisin, marraskuusta maaliskuun loppuun. Saatavilla ryhmille pyynnöstä myös muina ajakohtina.

Sisältää:

Kuljetukset
Aktiviteetit
Illallisen
Joogamaton käytön (halutessasi voit ottaa mukaan myös oman maton)
Pyyhkeen

Ohjaaja Sini

Joogaopettajana ja oppaana toimii on Rovaniemellä asuva hathajoogaopettaja, Mindfulness ja meditaatio-ohjaaja, Personal Trainer Sini. Sinillä on erittäin laaja osaaminen ja pitkä kokemus liikunta-alalta sekä Suomesta että ulkomailta. Opetuksessaan Sini painottaa kehon ja mielen kuuntelua harjoituksissa etenemisessä, ja kannustaa jokaista löytämään oman tavan lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvän Olon Illassa Sini johdattaa sinut lempeään, kaikille sopivaan joogaharjoitukseen ja rentouttavaan meditaatioon.

Happy Fox

Happy Foxin Kristiina ja Mika toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi huvilalleen. Rauhallinen sijainti upean luonnon keskellä ja  lämminhenkiset tilat tarjoavat upeat puitteet Hyvän Olon Illalle, sekä ripauksen Lappilaista Luksusta. Ruoka on ammattitaidolla valmistettua kotiruokaa tuoreista raaka-aineista.

Send us your booking enquiry

Or call us at +358 50 373 2122

Partnering With

Adventure Center Lapland
+358 50 373 2122
info@xwander.fi
Xwander Nordic © 2021. All rights reserved.