HomeBlogXwander Shop

Temppurata ja Revontulienmetsästystä

Aamupäivällä perheen yli 5-vuotiaille lapsille on luvasssa aktiivista menoa Santasportin urheiluhallissa.
Ohjattu temppurata tarjoaa takuuvarmaa jännitystä ja hauskanpitoa lapsille – vanhemmat saavat sillä aikaa nauttia vaikkapa metsäretkestä tai kylpylän palveluista. (Perheen pienimmät (3-5-vuotiaat) voivat seikkailla Funpark sisäleikipuistossa, vanhemman valvonnassa.) Illalla lähdemme revontulien metsästysretkelle Rovaniemen ulkopuolelle. Nautimme iltapalaa avotulen äärellä ja odotamme revontulien ilmestymistä yötaivaalle. Opetamme myös Revontulien valokuvausta, ja saat muistoksi ihania kuvia!

Vaihtoehtoinen aktiviteetti: Seikkailunhaluisille on tarjolla jännittävä vaihtoehto – Revontulitelttailu! Tarjoaamme mahdollisuuden viettää koko yön ulkona – revontulien metsästys jatkuu koko yön! Pääset nukkumaan erityisissä puihin kiinnitettävissä puumajoitteissa, lämpimässä makuupussissa. Majoitteemme ovat erittäin mukavat, ja kun pukeudut lämpimästi, takaamme erityisen mukavan yön telttaillen! Jos onni käy, saat ihailla revontulia yötaivaalla puumajoitteestasi käsin. Jos kylmä yllättää, voimme sytyttää tulet lähellä olevassa laavussa/kodassa. Illallinen ja aamiainen nautitaan yhdessä avotulella. Tätä kokemusta et unohda!

Additional Information

Revontulienmetsästys aktiviteetin päivä voi vaihdella. Seuraamme revontuliennusteita sekä säätä, ja valitsemme parhaan mahdollisen illallan viikon aikana. Revontulitelttailulle suositusikä on +8, emmekä suosittele tätä ensikertalaisille telttailijoille ajankohdan vuoksi.

Arktinen seikkailuviikko

Send us your booking enquiry

Or call us at +358 10 200 7633

Partnering With

Adventure Center Lapland
Ivalontie 12
99800 Ivalo
+358 10 200 7633
nordic@xwander.com
Xwander Nordic © 2021. All rights reserved.