Vaellus ja Lounas

Keskiviikkoisin

Kävele alkuperäiskansa guanchien jalanjäljissä taianomaisen Anaga-metsän sydämeen ja vieraile ihastuttavassa ja historiallisessa Chinamadan pikkukylässä.

Kauan ennen kuin espanjalaiset saapuivat Teneriffalle, Anagan vuoria asuttivat saaren alkuperäiskansa nimeltä guanchit. Vuorien syvät luolat tarjosivat turvaa luonnonvoimilta, samalla kun karja laidunsi vihreillä laitumilla, joita oli runsaasti hedelmällisissä laaksoissa. Guanchit liikuttelivat karjaansa eri paikkoihin muodostaen polkuja, jotka nykypäivänä muodostavat mahtavan vaellusreittiverkoston alueella.

Aloitamme Cruz del Carmenista, josta siirrymme polkua pitkin kohti tiheää metsää. Kiemuraisten puiden välissä kävely ja viileän sekä sumuisen ilman hengittäminen saa olon tuntumaan siltä kuin olisi matkustanut miljoonia vuosia ajassa taaksepäin taikametsään, jonka ajattelit olevan olemassa vain saduissa ja elokuvissa.

Päästyämme pois metsän siimeksestä jatkamme matkaamme vihreiden peltojen ja mutkittelevien vuoripolkujen läpi koskemattomissa maalaismaisemissa. Näkymät kaukana siintävistä vuorista ja vehreistä laaksoista alapuolella ovat henkeäsalpaavia. Lopulta saavumme päätepisteeseemme, Chinamadan kylään, jossa asukkaat yhä elävät vuoriin rakennetuissa luolataloissa.

Täällä nautimme herkullisen lounaan luolan uumeniin rakennetussa Guachinche La Cueva nimisessä ravintolassa. Ruokalista koostuu jaetuista annoksista, mihin sisältyy erinomaisia kanarialaisia herkkuja, kuten ropas viejos, papas arrugadas & mojos, leipää, vuohenjuustoa viikunamarmeladilla ja vuohenlihaa. Kasvissyöjille vaihtoehtona on myös tyypillinen espanjalainen kasviskeitto. Juomatarjoiluun kuuluu olut, viini, virvoitusjuomat ja kahvi.

Yksityiskohdat

Haemme seikkailijat heidän hotelliltaan ja ajamme Cruz del Carmeniin, josta jatkamme matkaa jalan kohti Chinamadan kylää.

Alle 18-vuotialle retki maksaa 44 euroa.

UKK

Mikä on vähimmäisikä retkelle osallistuttaessa?

Vähimmäisikä osallistumiseen on 8 vuotta.

Kuuluuko retkeen ruokailu?

Tyypillinen Kanarialainen lounas tarjoillaan alueen paikallisessa ravintolassa. Vaelluksen aikana tarjolla on myös pientä purtavaa ja vettä.

Kuinka hyvä kunto vaellukselle vaaditaan?

Vaellus sopii kaikille perusterveille.

Kuinka kauan vaellus kestää?

Vaellus kestää noin kaksi tuntia. Kävelemme sopivaa, miellyttävää vauhtia.

Mitä minun tulisi ottaa mukaan?

Suosittelemme hyviä vaellus- tai urheiluvaatteita ja mukavia ulkoiluvaatteita. Älä myöskään unohda ottaa aurinkorasvaa ja aurinkolaseja. Suosittelemme myös vedenpitävää takkia ja hattua, sillä saaren sääolosuhteet voivat vaihtua äkisti.

Sisältää

  • Oppaat
  • Kuljetukset
  • Naposteltavaa & Juomat
  • Kolmen ruokalajin lounas paikallisessa ravintolassa
  • Vakuutuksen
Hinnasto
Vaellus ja Lounas 69 € / henkilö
Vaellus ja Lounas (alle 18-vuotiaat) 44 € / henkilö

Varaa Vaellus ja Lounas nyt!

69€

per aikuinen

44€

per lapsi

Ei tarvetta ennakkomaksulle - Maksa retkellä
Ilmainen peruutus

Oppaasi

mkdf-team-image
Heidi
mkdf-team-image
Cristina