Polkujuoksu

Tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin

Liity Xwanderin seuraan tutustumaan Teneriffan henkeäsalpaaviin maisemiin luonnonkauniilla maastojuoksuseikkailulla

Teneriffan aurinkoinen ilmasto ja monipuolinen luonto tekevät siitä täydellisen kohteen polkujuoksun harrastamiselle ympäri vuoden. Jos haluat saada liikuntaa samalla kun nautit saaren ainutlaatuisesta kauneudesta, miksi et liittyisi ystävällisten oppaidemme seuraan pirteälle lenkille pitkin Teneriffan ihastuttavimpia juoksupolkuja.

Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

La Caldera

Hengitä raitista ilmaa ja nauti maisemista kiemurtelevilla poluilla, jotka matkaavat tiheän mäntymetsän läpi. Monipuolisissa poluissa rittää haastetta kaikentasoisille juoksijoille, samalla kun ihastelet upeita näkymiä, jotka avautuvat alhaalla sijaitsevaan La Orotavan laaksoon, Teide-vuoren siintäessä horisontissa.

La Esperanza

La Esperanza, portti Teneriffan suurimpaan metsään, on valloittava kokemus täynnä vihreitä mäntyjä, sypressejä ja eukalyptuspuita, joista osa nousee jopa 40 metrin korkeuteen. Metsäreitit johtavat aika ajoin luonnollisille näköalapaikoille, jotka antavat alueelle sen hyvin ansaitun maineen läheltä ja kaukaa tulevien juoksijoiden kestosuosikkina.

Anaga

Lumoudu taianomaisen Anagan kauneudesta matkatessasi pitkin muinaisia polkuja, joita ympäröivät vehreät laurisilva-puut. Geologisesti rikas alue tarjoaa luonnollisesti vaihtelevaa maastoa, toimien samalla monen eläinlajin, kuten matelijoiden ja lintujen, elinympäristönä. Olitpa sitten kokenut juoksija tai aloittelija, olemme varmoja, että tulet nauttimaan juoksemisesta näillä poluilla.

Teiden kansallispuisto (Roques de Garcia)

Tutustuminen Teiden kansallispuistossa risteileviin polkuihin on todella erinomainen kokemus. Sadoista kummallisista kivijärkäleistä koostuva tuliperäinen maisema on niin erikoinen, että voisi melkein ajatella juoksevansa kuun pinnalla. Korkea sijainti yhdistettynä kuumuuteen ja kosteuteen tekee tästä täydellisen lenkin kenelle tahansa pikku haastetta etsivälle juoksijalle.

Retken tarkemmat tiedot

Nouto hotellilta, kuljetus aloituspisteeseen ja takaisin.

Täytyykö minulla olla aiempaa kokemusta polkujuoksusta?

Pyrimme sovittamaan jokaisen juoksun niin, että se vastaa osallistujan aiempaa kokemusta ja kuntotasoa. Aiempi kokemus ei ole tarpeen, mutta sinun pitäisi kuitenkin olla kohtuullisessa kunnossa ja terveydentilasi hyvä.

Minulla on jo vähän kokemusta polkujuoksusta. Pääsenkö juoksemaan omalla tasollani?

Tottahan toki! Pyrimme muokkaamaan jokaisen juoksun vastaamaan kukin henkilökohtaisia tavoitteita ja toiveita. Jos haluat viettää päivän kauniissa maisemissa rennosti juosten ilman suurempia tavoitteita tai jos olet valmistautumassa seuraavaan ultramaratooniisii ja haluat korkeanpaikan harjoitusta, niin tiedämme oikeat polut ja harjoitukset juuri sinulle. Kaikki on mahdollista.

Minkä ikäiset voivat osallistua polkujuoksuun?

Kaikki yli 14-vuotiaat voivat osallistua polkujuoksuun.

Mitä tarvitsen mukaani?

Kunnolliset juoksukengät ja urheiluvaatteet ovat tarpeen. Älä unohda aurinkorasvaa ja -laseja. Säätilasta ja paikasta riippuen voit myös tarvita lämpimiä ja kevyitä juoksuvaatteita.

Onko tarjolla ruokailua?

Retkellä ei ole ruokailua, mutta tarjoamme naposteltava ja juotavaa.

Vaihtoehtoisena aktiviteettina erilaisia pelejä ja leikkejä lapsille La Calderassa ja La Esperanzassa

Sisältää

  • Oppaat
  • Kuljetukset
  • Naposteltavat ja juomat
  • Vakuutus
  • Korkeintaan 2 tuntia polkujuoksua, lisätunnit maksavat 25 €/tunti
Hinnasto
Polkujuoksu 72€ / henkilö
1-1 Polkujuoksu 129€ / henkilö

Varaa polkujuoksu nyt!

72€

per henkilö

Ei tarvetta ennakkomaksulle - Maksa retkellä
Ilmainen peruutus

Oppaasi

mkdf-team-image
Andreas
mkdf-team-image
Bruna