Polkujuoksu

Tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin

Liity Xwanderin seuraan tutustumaan Teneriffan henkeäsalpaaviin maisemiin luonnonkauniilla maastojuoksuseikkailulla

Teneriffan aurinkoinen ilmasto ja monipuolinen luonto tekevät siitä täydellisen kohteen polkujuoksun harrastamiselle ympäri vuoden. Jos haluat saada liikuntaa samalla kun nautit saaren ainutlaatuisesta kauneudesta, miksi et liittyisi ystävällisten oppaidemme seuraan pirteälle lenkille pitkin Teneriffan ihastuttavimpia juoksupolkuja.

Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

La Caldera

Hengitä raitista ilmaa ja nauti maisemista kiemurtelevilla poluilla, jotka matkaavat tiheän mäntymetsän läpi. Monipuolisissa poluissa rittää haastetta kaikentasoisille juoksijoille, samalla kun ihastelet upeita näkymiä, jotka avautuvat alhaalla sijaitsevaan La Orotavan laaksoon, Teide-vuoren siintäessä horisontissa.

La Esperanza

La Esperanza, portti Teneriffan suurimpaan metsään, on valloittava kokemus täynnä vihreitä mäntyjä, sypressejä ja eukalyptuspuita, joista osa nousee jopa 40 metrin korkeuteen. Metsäreitit johtavat aika ajoin luonnollisille näköalapaikoille, jotka antavat alueelle sen hyvin ansaitun maineen läheltä ja kaukaa tulevien juoksijoiden kestosuosikkina.

Anaga

Lumoudu taianomaisen Anagan kauneudesta matkatessasi pitkin muinaisia polkuja, joita ympäröivät vehreät laurisilva-puut. Geologisesti rikas alue tarjoaa luonnollisesti vaihtelevaa maastoa, toimien samalla monen eläinlajin, kuten matelijoiden ja lintujen, elinympäristönä. Olitpa sitten kokenut juoksija tai aloittelija, olemme varmoja, että tulet nauttimaan juoksemisesta näillä poluilla.

Teiden kansallispuisto (Roques de Garcia)

Tutustuminen Teiden kansallispuistossa risteileviin polkuihin on todella erinomainen kokemus. Sadoista kummallisista kivijärkäleistä koostuva tuliperäinen maisema on niin erikoinen, että voisi melkein ajatella juoksevansa kuun pinnalla. Korkea sijainti yhdistettynä kuumuuteen ja kosteuteen tekee tästä täydellisen lenkin kenelle tahansa pikku haastetta etsivälle juoksijalle.

Retken tarkemmat tiedot

Otathan huomioon

  • Lämpötila putoaa vuoristoisille alueille noustaessa
  • Juokseminen kuumassa ja kosteassa ilmastossa voi olla haastavaa; on tärkeää huolehtia nesteytyksestä sekä juoksun aikana että sen jälkeen
  • Maasto juoksupoluilla saattaa olla paikoitellen haastavaa ja kivikkoista

Muistathan

  • Juoksuun sopivan vaatetuksen ja urheilujalkineet
  • Aurinkolasit ja -voiteen

Sisältää

  • Oppaat
  • Kuljetus
  • Vakuutus
  • Naposteltavat & Virvokkeet

Aktiviteetti sopii yli 8-vuotiaille hyväkuntoisille seikkailijoille.

Hinnasto
Polkujuoksu 72€ / henkilö

Varaa polkujuoksu nyt!

Varaa puhelimitse +358 9 427 05036 tai varaa nyt alla olevalla lomakkeella:

Ei tarvetta ennakkomaksulle - Maksa retkellä

Ilmainen peruutus


Oppaasi

mkdf-team-image
Andreas
mkdf-team-image
Bruna