Aktiviteetit

Löydä tekemistä ja koe hauskoja aktiviteetteja Teneriffalla. Meillä on laaja valikoima retkiä, joiden avulla saat kaiken irti saarella oleskelustasi. Vietä upea päivä ulkona koko perheen kanssa! Kaikki päivittäiset retkemme tarjoavat lapsille mahdollisuuden leikkiä ja kokea, ja samalla monentasoisia jännittäviä seikkailuja aikusille. Valitse ja varaa aktiviteettisi tänään!
Keskiviikkoisin ja Lauantaisin

Anaga Vaellus

72€
Lähde tutkimusmatkalle Anagan taianomaisiin metsiin ja nauti perinteinen kanarialainen lounas ihastuttavassa Chinamadan kylässä.
0
Torstaisin

Guachinche & Tähdet

79€
Koe autenttinen kanarialainen keittiö ja ihaile Teiden kansallispuiston upeita tuliperäisiä maisemia, minkä jälkeen ilta huipentuu tähtien katseluun kirkkaalla taivaalla.
0
Pyynnöstä

Jooga & Pilates

15€
Energisoidu, rentoudu, lisää hyvää oloa ja hemmottele niin kehoa kuin mieltä jooga- ja pilatestunneillamme Teneriffan upeissa maisemissa.
0
Sunnuntaisin

Valassafari

74€
Nauti rentouttavasta venematkasta Teneriffan kauniilla etelärannikolla ja bongaile valaita ja delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä.
0
Maanantaisin ja Torstaisin

Viinivaellus – Etelä

79€
Vehreät viinitarhat ja Tenon vuoristoalueen upeat maisemat tarjoavat täydellisen ympäristön vaellukselle, joka päättyy herkulliseen kanarialaiseen tapaslounaaseen paikallisessa bodegassa viinejä maistellen.
0
Tiistaisin ja Perjantaisin

Viinivaellus – Pohjoinen

79€
Patikoi läpi Pohjois-Teneriffan rehevien metsien, tutustu viininvalmistuksen saloihin historiallisella Monjen viinitilalla ja nauti herkullinen lounas erinomaisten viinien kera.
0
Maanantaista Lauantaihin

Zero-Sähkömoottoripyöräretket Teneriffalla

230€
Hyppää 100% sähköisen Zero S-moottoripyörän selkään ja koe Teneriffan dramaattinen vuoristo, koskematon rannikko, eksoottiset metsät ja paljon muuta tällä upealla koko päivän retkellä.
0
Pyynnöstä

Maastopyöräily

72€
Tutustu Teneriffan ainutlaatuisiin maisemiin huikealla maastopyöräseikkailulla.
0
Pyynnöstä

Masca-vaellus

72€
Tutustu Santiago del Teiden vihreisiin laaksoihin ja vieraile idyllisessä Mascassa, joka tunnetaan Teneriffan kauneimpana kylänä.
0
Pyynnöstä

Polkujuoksu

79€
Tutustu Teneriffan luontoon ja kuvankauniisiin maisemiin reippaalla polkujuoksulenkillä.
0
Pyynnöstä

Ratsastus

79€
Ratsasta läpi Tacoronten metsien ja koe unohtumaton päivä upeissa maisemissa. Vehreä Pohjois-Teneriffa on ihanteellinen ratsastuskohde niin aloittelijoille kuin kokeneemmille hevosihmisille.
0
Pyynnöstä

Snorklaus

54€
Tutustu Teneriffan vedenalaisen maailman ihmeisiin ja nauti auringosta rauhallisella hiekkarannalla.
0
Pyynnöstä

Sukellusretket

90€
Sukella vedenalaiseen maailmaan täynnä kiehtovaa elämää ja tutustu Euroopan parhaiden joukossa oleviin sukelluskohteisiin.
0
Pyynnöstä

SUP / Kajakkimelonta

54€
Pidä hauskaa merellä ja saa erinomaista liikuntaa Teneriffan rannikon kristallinkirkkailla vesillä.
0
Pyynnöstä

Surffaus

54€
Opi surffauksen perusteet ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa ja koe aalloilla ratsastamisen jännitys.
0
Pyynnöstä

Teide Vuorivaellus

79€
Koe huikea nousu 3555 metriä merenpinnan yläpuolelle ja ihaile Teiden kansallispuiston upeita maisemia yläilmoista.
0
Pyynnöstä

Tutustu laitesukellukseen Teneriffalla

109€
Hauska ja turvallinen tutustumisretki laitesukelluksen kiehtovaan maailmaan niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta sukeltamisesta.
0
Pyynnöstä

Vaellus Teiden kansallispuistossa

54€
Ihaile huikeita tuliperäisiä maisemia Teneriffan suosituimmalla nähtävyydellä, jonka pitäisi olla jokaisen saarella vierailevan bucket-listalla.
0